Keilaniemessä siirretään liikennettä 15.-16.11.2018 välisen illan ja yön aikana.

Kehä I:n liikenne siirretään Miestentien puolelta väliaikaisesti Itärannan puolelle Tapiolan liittymästä Otasolmuun ja Karhusaarentielle asti. Liikennevalojen sijainteja siirretään molempien risteyksien alueella

Keilaniemessä siirretään liikennettä 15.-16.11.2018 välisen illan ja yön aikana.

Kehä I:n liikenne siirretään Miestentien puolelta väliaikaisesti Itärannan puolelle Tapiolan liittymästä Otasolmuun ja Karhusaarentielle asti. Liikennevalojen sijainteja siirretään molempien risteyksien alueella.

Tapiolan liittymän alueella tielinjaa suoristetaan ja Karhusaarentiellä risteysaluetta siirretään noin 70 metriä Länsiväylän suuntaan.

Kyseinen liikenteensiirto on toistaiseksi suurin operaatiomme Keilaniemessä, jota on valmisteltu päivittäin viime viikosta alkaen.

Alueella liikkuu erityisesti illan ja yön aikana paljon liikenteen siirtämiseen tarvittavaa kalustoa ja työntekijöitä. Pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota alueen opastuksiin ja liikenteenohjaajien ohjeisiin työn aikana, jotta liikenne pidetään sujuvana ja työskentelyolosuhteet saadaan mahdollisimman turvallisiksi!

Pahoittelemme työstä liikenteelle mahdollisesti aiheutuvaa tilapäistä haittaa.

 

« Tillbaka