KULJETTAJA / LIIKENNEJÄRJESTELIJÄ, JYVÄSKYLÄ

PAIKKAKUNTA
Ramudden Jyväskylä

TYÖSUHTEEN LAATU
Vakituinen, Kokoaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ
31-Oct-2019

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa palvelut konsultoinnista suunnitteluun ja asennukseen sekä tuotevuokraukseen, sekä kokonaisvaltaisia palveluja tilapäisiin liikennejärjestelyihin.

Tehtävänämme on tehdä työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille, kuten urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille.

Suomessa toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Vaasassa palvellen koko maata. Henkilöstömäärä on noin 80. 

Tehtävän kuvaus

Toimintamme laajentuessa haemme Jyväskylään:

KULJETTAJAA/LIIKENNEJÄRJESTELIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu tuotteiden asennukset sekä kuljetukset työmaille. Lisäksi tehtäviin kuuluu varaston ylläpito eli huolehtia, että tavarat ovat kunnossa ja tehdä tarvittavat huoltotyöt. Pääasiallinen toiminta-alueesi on Jyväskylä ja lähialueet.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa sekä sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä työsuhde-edut.

Hakijalta toivomme

Koulutustaustasi voi olla tekninen ja mahdollisesti tunnet jo toimialaa tai tuotteita; työtaustasi voi olla esim. maanrakennuksen, rakennuttamisen tai rakennuskonevuokrauksen alueelta. Sinulla on tilannetajua, tiimityötaitoja ja reipas ote työhön. Olet joustava ja sinulla on valmius työskennellä myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Sinulla on ammattipätevyys ja kuorma-autokortti

Hakijalta edellytämme

Tehtävän hoitaminen edellyttää kuorma-autokorttia ja ammattipätevyyttä.

Työsuhteen laatu

Vakituinen, Kokoaikainen

Paikkakunta

Ramudden Jyväskylä

Aloituspäivä

Sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Atte Valkama

{tag_befattning}

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa Jyväskylän toimipisteen esimies Atte Valkama: 050 325 4762
Hakemuksen voit laittaa osoitteeseen: atte.valkama@ramudden.fi