LIIKENNESUUNNITTELIJA, PÄÄKAUPUNKISEUTU

PAIKKAKUNTA
Ramudden, pääkaupunkiseutu

TYÖSUHTEEN LAATU
Vakituinen, Kokoaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ
13-Oct-2019

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa palvelut konsultoinnista suunnitteluun ja asennukseen sekä tuotevuokraukseen, sekä kokonaisvaltaisia palveluja tilapäisiin liikennejärjestelyihin.

Tehtävänämme on tehdä työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille, kuten urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille.

Suomessa toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Vaasassa palvellen koko maata. Henkilöstömäärä on noin 80. 

Tehtävän kuvaus

Toimintamme jälleen kasvaessa haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen liikennesuunnittelijaa pääkaupunkiseudulle.

Tehtävinäsi on tilapäisten liikennejärjestelyjen suunnittelu osana suunnittelutiimiä. Liikennesuunnitelma käsittää merkkisuunnitelman, tilapäiset reitit ja työn, sekä liikenteen suojaamisen suunnittelun. Liikennesuunnittelija toimii läheisessä yhteistyössä tilapäisten liikennejärjestelyjen työnjohtajien kanssa, ja tehtävänä on löytää mahdollisimman hyvä tilapäinen liikenneratkaisu, joka palvelee sekä asiakasta, että kadunkäyttäjiä. Lisäksi liikennesuunnittelija kommunikoi tiiviisti myös asiakkaan sekä valvovien viranomaisten kanssa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, hyvän työterveyshuollon, virike-edun, sekä mukavan työporukan!

Hakijalta toivomme

Haemme henkilöä, jolla jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja koulutus

Hakijalta edellytämme

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia tietotekniikkataitoja sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Tietyö 2 -pätevyys katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne!

Työsuhteen laatu

Vakituinen, Kokoaikainen

Paikkakunta

Ramudden, pääkaupunkiseutu

Aloituspäivä

Yhteystiedot

Mikael Saarinen

{tag_befattning}

Viimeinen hakupäivä 13.10.2019, mutta paikka täytetään heti kun soveltuva henkilö löytyy.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mikael Saarinen, 044-755 20 20
Hakemukset: mikael.saarinen@ramudden.fi