LIIKENNESUUNNITTELIJOITA

PAIKKAKUNTA
Ramudden Helsinki / Espoo

TYÖSUHTEEN LAATU
Vakituinen, Kokoaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ
31-Mar-2019

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa palvelut konsultoinnista suunnitteluun ja asennukseen sekä tuotevuokraukseen, sekä kokonaisvaltaisia palveluja tilapäisiin liikennejärjestelyihin.

Tehtävänämme on tehdä työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille, kuten urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille.

Suomessa toimimme seitsemällä paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Lahdessa palvellen koko maata. Henkilöstömäärä on n. 80. 

Tehtävän kuvaus

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen useampaa liikennesuunnittelijaa, joko Helsinkiin Kalasatamaan tai Espooseen Koskeloon.

Tehtävinäsi on tilapäisten liikennejärjestelyjen suunnittelu osana suunnittelutiimiä. Liikennesuunnitelma käsittää merkkisuunnitelman, tilapäiset reitit ja työn, sekä liikenteen suojaamisen suunnittelun. Liikennesuunnittelija toimii läheisessä yhteistyössä tilapäisten liikennejärjestelyjen työnjohtajien kanssa, ja tehtävänä on löytää mahdollisimman hyvä tilapäinen liikenneratkaisu, joka palvelee sekä asiakasta, että kadunkäyttäjiä. Lisäksi liikennesuunnittelija kommunikoi tiiviisti myös asiakkaan sekä valvovien viranomaisten kanssa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, hyvän työterveyshuollon sekä mukavan työporukan!

Hakijalta toivomme

Haemme henkilöitä, joilla jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai henkilöitä jotka haluavat kasvaa tehtävän mukana ja hankkia tietotaito työkokemuksen kautta.

Hakijalta edellytämme

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia tietotekniikkataitoja sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Tietyö 2 -pätevyys katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne!

Työsuhteen laatu

Vakituinen, Kokoaikainen

Paikkakunta

Ramudden Helsinki / Espoo

Aloituspäivä

Yhteystiedot

No items found.

Viimeinen hakupäivä 31.3.2019, mutta paikkoja täytetään sitä mukaan kun soveltuvia henkilöitä löytyy.

Hakemukset: rekry@ramudden.fi

Lisätietoja yrityksestämme saat
www.ramudden.fi
www.liikennejarjestelyt.fi

Ramudden footer