Lämmintä vettä - kaukolämpöön tai talousvedeksi

HydroHeater on kehitetty yhteistyössä johtavien kaukolämpöyritysten kanssa, ja se tarjoaa tehokkaan ratkaisun aina, kun tehtävänä on lämmittää suuria määriä vettä nopeasti.

Kaukolämpöä ja lämmintä vettä tilapäiskäyttöön

HydroHeater on kehitetty yhteistyössä johtavien kaukolämpöyritysten kanssa, ja se tarjoaa tehokkaan ratkaisun aina, kun tehtävänä on lämmittää suuria määriä vettä nopeasti. HydroHeater on helposti sijoitettava, ja sen siirtäminen onnistuu tavallisella henkilöautolla asennuspaikalle asti. Käyttämiseen ei tarvita ulkoisia lisäkomponentteja. Helposti käsiteltävä ja innovatiivinen kone voidaan liittää nopeasti esimerkiksi kiinteistön alajakokeskukseen tai lämmönvaihtimeen – asukkaat ehdi edes huomata katkosta ja lämpimän veden tai lämmön jakelu pysyy ennallaan.

Konetta voidaan käyttää myös talvella, sillä itsetyhjentyvyys tai veden käyttäminen suojaa koneiston vesijärjestelmää jäätymiseltä. Veden lämpötila voidaan säätää tarpeen mukaan 100 °C:een asti.

HydroHeateria voidaan käyttää myös roudansulatukseen ja lämmittämiseen yhtä tehokkaasti kuin muita ratkaisujamme.

Esimerkkejä käyttökohteista

  • Energian väliaikaiseen toimittamiseen silloin,kun kaukolämpö on suljettava toimintahäiriön tai kunnossapitotöiden vuoksi.
  • Kaukolämpöputkien lämmittämiseen.
  • Lattialämmityksen väliaikaiseksi lämmönlähteeksi.
  • Kuuman käyttöveden tuottamiseen. Esimerkki: lämmin suihkuvesi jopa 100 hengelle tunnissa.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää.