Liikennejärjestelyt tarpeen ja tilanteen mukaan

HydroHeater - liikkuva 103 kW:n kaukolämpöyksikkö

HydroHeater on 103 kW:n liikkuva kaukolämpöyksikkö, joka toimittaa jopa 100-asteista vettä. Menetelmä sopii kaukolämpöalalle ja muille veden lämmitystä tarvitseville.

Liikkuva kaukolämpöyksikkö

Koneessa on pakkassuojaus ympäristöystävällisen lämpöä johtavan nesteen ansiosta, ja se kykenee toimittamaan tunnissa jopa 5600 litraa vettä, jonka lämpötila on säädettävissä välille 0-100 celsiusastetta.

Roudansulatus ja lämmitys

HydroHeateria voidaan käyttää myös roudansulatukseen ja lämmitykseen siihen liitetyn ylimääräisen letkukelan avulla.

Kaksi letkupiiriä (ylimääräisellä letkukelalla) takaavat erittäin joustavan käytön ja optimoivat sulatuksen. Koneella on huomattava tuotantokyky roudansulatuksessa laajoilla alueilla, kaapeliojissa, kaivannoissa ja lattiapinnoilla. Lisäksi se lämmittää rakennukset, hallit jne. lisävarusteisiin yhdistettynä. 3600 l/h tuottava pumppu ja 100-asteinen vesi letkuissa varmistavat nopean sulatuksen.

Käyttökohteet

Käyttökohteita on lukuisia, ja kone on suunniteltu tilapäiseen lämmitykseen suljetussa järjestelmässä tai lämpimän käyttöveden tuotantoon tarvittaessa.

Muutamia esimerkkejä:

  • Kaukolämpöasemien saneeraus ja ylläpito, jotka vaativat vedentulon katkaisemisen rakennusalueelle (erilaiset toimintakatkokset)
  • Kaukolämpöputkien lämpöasennus
  • Lattialämmitys esimerkiksi rakennusvaiheessa ennen pysyvän energialähteen asennusta
  • Lämpöpattereiden ja -tuuletinten käyttö
  • Lämpimän veden tuotanto kulutukseen tai käyttöön
  • - esimerkiksi: lämmin suihkuvesi jopa 100 henkilölle tunnissa