TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Henkilötietojen käsittely
Tänä päivänä 24-5-2018 on Ramudden AB: lle perustettu seuraava käytäntö.

Tarkoitus

Voit luottaa siihen, että suojelemme yksityisyyttäsi, kun annat henkilötietosi meille. Siksi olemme laatineet tämän käytännön. Se perustuu nykyiseen tietosuojalainsäädäntöön ja selkeyttää sitä, miten edistämme oikeuksiesi ja yksityisyytesi säilymistä.
Tämän käytännön tavoitteena on se, että tiedät miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, mihin käytämme niitä, kenelle voimme luovuttaa tietojasi, millä ehdoilla ja miten voit hyödyntää oikeuksiasi.

Tausta

Käsittelemme henkilötietosi ensisijaisesti velvollisuuksiemme täyttämiseksi sinua kohtaan sekä lakien ja sopimusten noudattamiseksi. Lähtökohtana on käsitellä vain tarvitsemiamme tietoja ja välttää arkaluontoisten tietojen käsittelyä. Tarvitsemme henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme tarjota hyvää palvelua esimerkiksi markkinoinnin, seurannan ja tiedottamisen saralla. Saatamme myös tarvita henkilökohtaisia tietojasi asiakas- ja markkina-analyyseihin.
Sinulla on oikeus kieltää henkilökohtaisten tietojesi käytön suoramarkkinointiin.

Suuntaviivat

Mitä henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja vain silloin, kun meillä on siihen oikeudellinen perusta. Seuraavassa on esimerkkejä käsiteltävistä henkilötiedoista:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelin
  • Asema
  • Käyttäjätunnus
  • Tiedot, jotka olet rekisteröinyt itse ja vapaaehtoisesti luovuttanut
  • Julkaisemasi sisältö

Suostumus

Tarvittaessa pyydämme suostumuksesi ennen kuin aloitamme henkilötietojesi käsittelyn. Voit peruuttaa suostumuksesi ja mikäli peruutat, emme enää käsittele kyseisiä henkilötietoja.
Esimerkki siitä, millä tavoin keräämme henkilötietojasi

  • Suoraan meille lähettämäsi tiedot
  • Tietoja, jotka kerätään, kun vierailet verkkosivuillamme
  • Tiedot, jotka saamme julkisista rekistereistä
  • Tiedot, joita saamme, kun otat yhteyttä yhteeistyökumppaneihimme
  • Saamamme tiedot, kun ilmoittaudut kursseillemme tai seminaareihimme
  • Saamamme tiedot, kun tilaat uutiskirjeitämme ja muita lähetyksiä
  • Tiedot, joita saamme vastatessasi kyselyihin ja tutkimuksiin
  • Saamamme tiedot, kun otat meihin yhteyttä, haet työtä meiltä, vierailet meillä tai muulla tapaa otat meihin yhteyttä

Tiedot, jotka tarjoamme sinulle

Kun keräämme henkilötietojasi, kerromme sinulle, miten olemme saaneet henkilötietosi, mihin niitä käytämme, mitä oikeuksia sinulla on tietosuojalakien mukaan ja miten voit hyödyntää niitä.

Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään vastuullisesti

Kehitämme rutiineja ja käytäntöjä varmistaaksemme, että henkilökohtaisia tietojasi käsitellään turvallisesti. Lähtökohtana on, että vain niillä henkilöillä jotka tarvitsevat henkilötietojasi, on pääsy niihin.
Arkaluontoisten henkilötietojen kohdalla noudatamme erityistä varovaisuutta ja käsittelyä kontrolloidaan.
Turvajärjestelmät kehitetään yksityisyytesi suojaamiseksi sekä suojaamaan tunkeutumiselta, tuhoamiselta ja muilta muutoksilta, jotka voivat vaarantaa yksityisyytesi.

Milloin luovutamme henkilötietojasi?

Lähtökohtanamme on luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun olet antanut siihen suostumuksen tai jos se on tarpeen sopimusten ja lakien noudattamista varten. Tapauksissa, joissa luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, luodaan salassapitosopimukset ja varmistetaan, että henkilötietoja käsitellään asianmukaisesti.
Emme luovuta henkilötietojasi muissa kuin tässä linjauksessa nimenomaisesti mainituissa tapauksissa.

Vastuu

Ramudden AB on henkilötiedoistasi vastuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelytavasta, ja että oikeutesi huomioidaan.

Korjaukset ja avoimuus

Ramudden pyrkii siihen, että kaikki käsittelemämme tiedot ovat oikeita. Tämä koskee tietenkin myös keräämiämme henkilökohtaisia tietoja. Jos jokin tieto osoittautuu virheelliseksi, korjaukset tehdään viipymättä. Sinulla on tietenkin oikeus tutustua sinusta rekisteröityihin tietoihin. Jos haluat ottaa kantaa näihin tietoihin tai sinulle tulee muita kysymyksiä, jotka koskevat meidän henkilötietojen käsittelyä, pyydämme ottamaan yhteyttä.
Kysymykset ja valitukset
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai sinusta tuntuu, että olemme rikkoneet tapaa käsitellä henkilökohtaisia tietojasi, ota yhteyttä meihin. Voit myös tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle.

Yhteystiedot

Sähköposti info@ramudden.se
Puh. +46 (026-66 89 80)

Ramudden footer