Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksytte evästekäytäntömme.

Turvallinen työmaa

- Work Zone Safety

Matkamme alkoi vuonna 2005. Siitä lähtien olemme työskennelleet työmaiden turvallisuuden parantamiseksi teiden varrella. Sekä siellä työskenteleville että ohikulkijoille. Tällä alueella olemme tällä hetkellä johtaja Ruotsissa. Olemme myös ehtineet menestyksekkäästi tarjota osaamistamme ja räätälöityjä turvallisuusratkaisujamme Norjaan, Suomeen, Viroon, Tanska ja Kanadaan.

Missiomme: Jokaisella on oikeus turvalliseen työpaikkaan

Ratkaisumme perustuvat korkeaan osaamiseen ja vahvaan sitoutumiseen.
Tapaamme ajatella turvallisuudesta ja räätälöidä työmaiden turvallisuusratkaisuja käytetään nykyään rakentamisessa, maa- ja vesirakentamisessa, rautateillä ja muissa infrastruktuuriprojekteissa. Kumppaninamme saat ratkaisut, jotka perustuvat työntekijöidemme korkeaan osaamiseen ja vahvaan sitoutumiseen, innovatiivisuuteen, sääntöjen noudattamiseen ja tehokkaaseen turvallisuusajatteluun kaikilla tasoilla. Varmistamme, että kaikki turvallisuusvaatimukset täyttyvät työpaikallasi.
 

Ratkaisuihimme voi sisältyä:

Konsultaatio – Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallisen työpaikan. Esimerkiksi yleisillä teillä tehtäviä töitä varten voimme laatia liikennesuunnitelmat ja auttaa kaikissa tarvittavissa lupahakemuksissa.
Palvelut – Voit tilata meidät kaikkiin turvallisuuteen liittyviin työmaapalveluihin, kuten asennus- ja yllläpito sekä liikenteeohjaus.
Koulutus – Teillä ja teiden varsilla työskentely vaatii oikeanlaista koulutusta ja taitoja. Usein yksi työntekijöistäsi tarvitsee hyväksytyn todistuksen viranomaiselta. Koulutusosastomme voi huolehtia siitä. He kouluttavat jatkuvasti omia työntekijöitämme ja tarjoavat myös sinulle ja työntekijöillesi tarvittavaa koulutusta.
Vuokraus – Meiltä voit vuokrata kaikki turvalliseen työmaahan tarvittavat varusteet ja materiaalit sekä myös ajoneuvoja ja koneita. Varmistamme, että saat oikeat välineet paikoilleen milloin ja missä niitä tarvitsetkin.
 

Haluamme enemmän

Tällä hetkellä olemme alan kehityksen kärjessä ja haluamme jatkaa samalla tavalla. Siksi tärkein tavoitteemme on kasvaa ja laajentua. Opimme ja jaamme osaamistamme sitoutumalla vahvasti työhön työturvallisuuden parantamiseksi yleisesti. Olemme mukana ajamassa asiaa aktiivisilla toimialoillamme.
 
Viimeisin kehitys liikkuu kohti digitaalisesti yhdistettyä työmaata, mikä tarkoittaa sekä turvallisuuden että kestävyyden parantumista. Konserniimme kuuluu brittiläinen Highway Resource Solutions (HRS) -yritys. He kehittävät älykkäitä digitaalisia ratkaisuja ja laitteita, jotka lisäävät turvallisuutta esimerkiksi varoittamalla tienkäyttäjiä reaaliaikaisesti liikenteen sujuvuudesta.

Digitaalinen työmaasi

Digitalisointi

Matkamme kohti kestävää kehitystä menee pidemmälle

Entistä tärkeämpänä yhteiskunnallisena toimijana ja yhtenä alan suurimmista yrityksistä Ramuddenilla on erityinen vastuu edistää kestävää kehitystä.

Toimitusjohtajan tervehdys