Käytämme evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästekäytäntöömme

0

Turvallinen työpaikka

Turvallinen työpaikka ei ole toimipistekysymys. Se on yhteiskuntakysymys. Viimeiset 10 vuotta olemme työskennelleet sen eteen, että tietyömaat olisivat turvallisempia työntekijöille. Olemmekin jo alan johtajia Ruotsissa ja työmme jatkuu Norjassa, Suomessa, Virossa ja Kanadassa. Nyt me teemme myös rakennustyömaista turvallisempia.

Sitten vuoden 2008 yli 400 ihmistä on menehtynyt työhön liittyvissä onnettomuuksissa. Useat tuhannet loukkaantuvat joka vuosi. Kuinka moni näistä voitaisiin välttää noudattamalla paremmin olemassaolevia sääntöjä? Mitä turvallisuustyö on tänä päivänä ja kuinka voimme vähentää onnettomuuksia tulevaisuudessa?

Meille työpaikan turvallisuus ei tarkoita vain työmaalla tai liikenteenohjauksessa olevan henkilön turvaamista. Me haluamme laajentaa työturvallisuuden käsitteen kattamaan pyöräilijät, moottoripyöräilijät, jalankulkijat, liikuntavammaiset ja muut, joihin tekeillä oleva työ saattaa vaikuttaa. Tämä vaatii sitä, että työmaan turvallisuus ja esteettömyys otetaan mukaan heti kun työmaita ja infraa aletaan sunnittelemaan. Tämä puolestaan vaatii päättäjiltä enemmän tietoa ja ymmärrystä. 
 

Siksi me työskentelemme sen puolesta, että työmaat ovat turvallisia kaikille - Work Zone Safety


/ Hans-Olov Blom, Konsernin toimitusjohtaja
 
ramudden-workzonesafety.jpg