Käytämme evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästekäytäntöömme

0

Haemme BackOffice tehtäviin henkilöa Helsinkiin Pasilaan

Haemme nyt organisaatiomme vakituista henkilöä Helsingin toimipisteen BackOffice tehtäviin Pasilaan. Oletko se sinä?

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Vuoden 2020 lopussa Tritonin yritykset AVS (Saksa, Tanska ja Latvia), Fero (Belgia) ja Ramudden/Chevron fuusioituivat. Tämän myötä konserni toimii kymmenessä maassa ja työntekijöitä on yhteensä n. 3000 ympäri Eurooppaa. Ramudden Suomen palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

 

Teemme työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille - urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille. Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme kuudella paikkakunnalla: Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Kuopiossa palvellen koko maata.

 

Haemme nyt organisaatiomme vakituista henkilöä Helsingin toimipisteen BackOffice tehtäviin Pasilaan. Tehtävä on uusi.

 

Tehtäväsi on toimia BackOffice tukena projektimyynnille ja suunnittelutiimille. Sisäisten asiakkaiden lisäksi toimit myös läheisessä yhteistyössä valvovien viranomaisten sekä työryhmien kanssa.

 

Työhön kuuluu mm. tilausten syöttämistä ERP järjestelmään (projektin laskutusta), lupahakua, keräilylistojen tuottamista työryhmille, arkistointia jne.

 

Työ edellyttää hyviä tietotekniikkataitoja, kykyä edistää useita asioita samanaikaisesti sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Ahkera ja oma-aloitteinen henkilö menestyy työssä erinomaisesti. Tärkeintä on reipas can-do asenne!

 

Odotamme sinulta

-aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

-hyvää asiakaslähtöistä ajattelua

-positiivisuutta ja kykyä itsenäiseen ajatteluun

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavalla ja kiinnostavalla toimialalla. Lisäksi saat hyvän työterveyshuollon, virike-edun, sekä mukavan työporukan!

 

Kiinnostuitko? Viimeinen hakupäivä 31.8.2021 rekry@ramudden.fi

Lisätietoja yrityksestä saat www.ramudden.fi