Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksytte evästekäytäntömme.


Uutinen

Hae liikennejärjestelijäksi Turun tiimiin.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme Turun toimipisteeseen kuorma-auton kuljettajaa/liikennejärjestelijää vakituiseen työtehtävään. Oletko se sinä?

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Ramuddenin palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

Teemme työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille - urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille. Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa palvellen koko maata.

 

Tehtäviisi kuuluu liikenteenohjaus- ja suojalaitteiden asennusta eri kohteissa pääosin Turun talousalueella, ja työvälineenä on kuorma-auto kappaletavaranosturilla.

Koulutustaustasi voi olla tekninen ja mahdollisesti tunnet jo toimialaa tai tuotteita; työtaustasi voi olla esim. maanrakennuksen, rakennuttamisen tai rakennuskonevuokrauksen alueelta. Sinulla on tilannetajua, tiimityötaitoja ja reipas ote työhön. Olet joustava ja sinulla on valmius työskennellä myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Sinulla on ammattipätevyys ja kuorma-autokortti.

Osallistut myös toimintamme jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Työskentelet osana kuuden hengen tiimiä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavalla ja kiinnostavalla toimialalla. Lisäksi saat hyvän työterveyshuollon ja vuosittaisen virike-edun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä juha.hellberg@ramudden.fi p. 050-3231040

Lisätietoja yrityksestä www.ramudden.fi