Käytämme evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästekäytäntöömme

0

Haemme vastaavaa liikennejärjestelijää Vaasaan

Haemme Vaasan toimipisteeseen aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista vastaavaa liikennejärjestelijää. Oletko se sinä?

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Ramuddenin palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

Tehtävänämme on tehdä työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille - urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille. Suomessa Vaasan lisäksi toimimme kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa palvellen koko maata.

Haemme Vaasan toimipisteeseen aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista vastaavaa liikennejärjestelijää. Oletko se sinä?

Tehtäviisi kuuluu liikenteenohjaus- ja suojalaitteiden asennusta eri kohteissa pääosin Vaasan talousalueella, ja työvälineenä on kuorma-auto kappaletavaranosturilla.

Koulutustaustasi voi olla tekninen ja mahdollisesti tunnet jo toimialaa tai tuotteita; työtaustasi voi olla esim. maanrakennuksen, rakennuttamisen tai rakennuskonevuokrauksen alueelta. Sinulla on tilannetajua, tiimityötaitoja ja reipas ote työhön. Olet joustava ja sinulla on valmius työskennellä myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Sinulla on ammattipätevyys ja kuorma-autokortti.

Työ on itsenäistä ja luot itse omat aikataulusi säilyttäen hyvän tilannekuvan oman alueesi toiminnasta ja tilanteesta. Teknisissä asioissa sinulla on käytössäsi Ramuddenin organisaation ammattitaitoinen taustatuki.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa sekä sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti ja työ alkaa sopimuksen mukaan

rekry@ramudden.fi

Lisätietoja antaa Henri Mäkinen 040-8416248