Käytämme evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt evästekäytäntöömme

0

Haemme liikennesuunnittelijoita Helsinkiin Pasilaan

Haemme vakituiseen työsuhteeseen liikennesuunnittelijoita Helsinkiin Pasilaan. Etsimme henkilöitä, joilla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Oletko se sinä?

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Ramuddenin palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

Teemme työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille - urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille. Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme kuudella paikkakunnalla: Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Kuopiossa palvellen koko maata.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen liikennesuunnittelijoita Helsinkiin Pasilaan. Etsimme henkilöitä, joilla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtäväsi on tilapäisten liikennejärjestelyjen suunnittelu ja lupien hakeminen osana suunnittelutiimiä. Asiakkaiden sekä valvovien viranomaisten lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä tilapäisten liikennejärjestelyjen työnjohtajien sekä työryhmien kanssa. Suunnittelijana löydät mahdollisimman hyvät tilapäiset liikenneratkaisut, jotka palvelevat sekä asiakkaita että kadunkäyttäjiä.

Suunnittelijan työ edellyttää erinomaisia tietotekniikkataitoja, kykyä edistää useita asioita samanaikaisesti sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Tietyö 2 -pätevyys katsotaan eduksi. Ahkera ja oma-aloitteinen henkilö menestyy työssä erinomaisesti. Tärkeintä on reipas asenne!

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, hyvän työterveyshuollon, virike-edun, sekä mukavan työporukan!

Viimeinen hakupäivä on 31.8.2021 mutta paikkoja täytetään sitä mukaan, kun soveltuvia henkilöitä löytyy. Työn aloitus sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja Mikael Saarinen 044 755 2020.

Hakemukset: rekry@ramudden.fi tai mikael.saarinen@ramudden.fi