Tämä on Ramudden

Luomme kokonaisvaltaisia ​​työturvallisuusratkaisuja tietöihin, rakennuksiin, tiloihin, rautateille ja muihin infrastruktuuriprojekteihin. Mutta teemme sen aina omalla tavallamme. Välittämällä.

Huolehtiminen. Meille se sana tarkoittaa kaikkea.

Huoli sinusta ja turvallisuudestasi tie- ja rakennustyömaalla. Huoli kaikista, jotka kulkevat ohi lastenvaunujen kanssa, polkupyörällä, autolla tai jalan. Kaikilla ihmisillä on oikeus turvalliseen ympäristöön. Näin me sen näemme. Ja näin ajattelemme, kun kehitämme ja suunnittelemme ratkaisujamme.

Päämääränämme on auttaa kuntia, viranomaisia, urakoitsijoita ja rakennusyrityksiä luomaan tie- ja rakennustyömaille ja niiden ympäristöön turvallisuutta, joka täyttää kaikki tarvittavat työ- ja liikenneturvallisuudelle asetetut vaatimukset. Kumppaninamme voit keskittyä turvallisesti ydinliiketoimintaasi – korjaamiseen, ylläpitoon ja uuden rakentamiseen.

Olemme aina tavoitettavissa ja työskentelemme kellon ympäri, jotta arkesi sujuisi normaalisti. Saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön ja olet aina lähellä hyvin varusteltuja toimipisteitämme. Räätälöimme yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut, niin suuret kuin pienetkin. Huolehdimme aina sinusta ja turvallisuudestasi.

Varmistamme, että saat turvavarusteet milloin ja missä niitä tarvitset. Suoritamme palvelut paikan päällä ja varmistamme, että työntekijäsi saavat oikean turvallisuusajatteluun liittyvän koulutuksen. Autamme myös turvaamaan julkiset paikat, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

quote.png
Työmme tarkoituksena on varmistaa, että sinä ja kaikki muut pääsette turvallisesti töihin ja kouluun aamulla ja turvallisesti takaisin kotiin illalla.

Toimimme tällä hetkellä noin 80 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa ja Tanskassa. Ramudden Nordics & Balticsin vuotuinen liikevaihto on noin 2,4 SEK miljardia kruunua ja me työllistämme noin 1.100 henkilöä.
Yhteisöämme ja työskentelytapojamme ohjaa Ramudden-henki. Meille tämä tarkoittaa, että välitämme sinusta aina asiakkaana, asetamme työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden etusijalle ja pyrimme olemaan parhaita siinä, mitä teemme. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että saat tie- ja työmaaturvallisuuskumppanin, joka tekee aina hieman ylimääräistä sinun hyväksesi.
 

Arvomme - Olemme lähellä, määrätietoisia ja välittäviä.

Ramudden kautta vuosien

2005-2022

 • 2005

  Ramudden AB perustetaan.

 • 2009

  Toiminta Norjassa alkaa.

 • 2012

  Toiminta Suomessa alkaa.

 • 2014

  IK Investment Partners ostaa Ramuddenin osake-enemmistön.

 • 2016

  Toiminta Virossa alkaa

 • 2016

  Ramuddenin liikevaihto ylittää 500 miljoonaa Ruotsin kruunua, 200 työntekijää ja 2 000 asiakasta.

 • 2017

  Triton partners suuromistajaksi.

 • 2018

  Chevronin, Iso-Britannian suurin tietyöturvallisuusratkaisuiden toimittajan, yritysosto.

 • 2019

  Kolme suurta virstaanpylvästä saavutetaan: yli 600 kokoaikaista työntekijää, ensimmäinen vuosi yli 100 miljoonan liikevaihdolla sekä yli 5000 asiakasta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

 • 2020

  AVS (Saksa, Tanska ja Latvia), Fero (Belgia) ja Ramudden/Chevron fuusioituu.

 • 2021

  Ramudden aloittaa toimintansa Kanadassa.

 • 2022

  Toiminta Tanskassa alkaa.

The success story of Ramudden

From a one-man company to a group with 4,500 employees in 12 countries. Hans-Olov Blom's journey with Ramudden is fast and impressive (the story is in Swedish)

Read the story