Uutinen

Muutoksia Ramuddenin johdossa

Hans-Olov Blom on nimitetty Work Zone Safety Group -yhtiöiden toimitusjohtajaksi. Uudessa roolissaan Hans-Olov vastaa yrityksistä AVS (Saksa ja Itävalta), Fero (Belgia ja Alankomaat) ja Chevron (Iso-Britannia) tytäryhtiöineen.

Hans-Olov Blom
"Odotan innolla tiiviimpää yhteistyötä AVS:n, Feron ja Chevronin kanssa, jotta voimme auttaa kasvattamaan samaa yrittäjähenkeä ja tiimityötä kuin meillä on Pohjoismaissa. Tulee olemaan antoisaa jakaa parhaita käytäntöjä yli rajojen ja tuoda työntekijämme lähemmäksi toisiaan. Meillä on niin paljon mahdollisuuksia ja meidän on jatkettava sitä työtä, mitä olemme aina tehneet - viedä alaamme eteenpäin ja asettaa asiakkaamme sekä henkilöstömme etusijalle."
 
morten_finslo_2022.jpgMorten Finslo
 
Morten Finslo siirtyy Ramuddenin toimitusjohtajaksi (Pohjoismaat, Baltia sekä Kanada) ja tukee Hans-Olovia kansainvälisten yritysten kanssa.
"Minulla on kunnia kantaa vastuu ja viedä Hans-Olovin perintöä eteenpäin nyt, kun hän ottaa laajemman roolin Groupissa. Ramudden on ainutlaatuinen, sillä meillä on parhaat ihmiset ja kollegat joita voi toivoa. Haluan kaikkien jakavan saman ilon kuten minä tunnen tullessani töihin, ja että kaikki ovat ylpeitä siitä työstä, joka varmistaa, että ihmiset tulevat vahingoittumattomina kotiin joka päivä.”
 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan Hans-Oloviin tai Morteniin.

 
Hans-Olov Blom, hans-olov.blom@ramudden.se 
Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se