Uutinen

Parempaa terveyttä, hyvän asian puolesta

Kukaan ei pysty kaikkea tekemään, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Ja yhdessä voimme tehdä enemmän! Ramuddenin kesähaasteessa, joka on osa Passion for Health -hanketta, henkilökunnan aktiivinen liikkuminen kerää rahaa lahjoitukseen UNICEFille koronaviruksen vastaiseen työhön.

Ramuddenin sisäinen hyvinvointiprojekti on ollut käynnissä jo vuodesta 2016 alkaen. Kutsumme sitä ”Passion for Health” -hankkeeksi. Perusajatuksena on, että terveellinen yritys tarvitsee myös terveitä ja vahvoja työntekijöitä, jotka menestyvät yhdessä. Sisäisiä kilpailuita järjestetään muutaman kerran vuodessa, joissa työntekijöitä kannustetaan sekä haastetaan erilaisten aktiviteettien puitteissa. Tämän vuoden kesähaasteessa jokainen yhdessä kuluttamamme kilometri tukee UNICEF:ia taistelussa Covid-19 -virusta vastaan.
- Pohjoismaat osallistuvat haasteeseen viikkojen 26-31 aikana. Osallistuminen on vapaaehtoista, mutta toivomme tietysti, että mahdollisimman moni työntekijä vastaa haasteeseen tällä kertaa. Juoksemalla tai pyöräilemällä voisimme saada kokoon ylimääräisiä kierroksia, jotka kerryttäisivät osallistumistamme enemmän, sanoo Ramuddenin markkinointipäällikkö Sten Bramwall, kesähaasteen aloittaja.
Haasteen tulos julkaistaan viikolla 32.

Haluatko sinä tehdä lahjoituksen UNICEFille?

 
Klikkaa tästä linkistä: https://unicef.fi