Uutinen

Ramudden ja Work Zone Safety Group ostavat Trafino Oy:n

Euroopan suurin tilapäisten liikennejärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija Ramudden ja Work Zone Safety Group ovat ostaneet 100% Suomen johtavan liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden toimittajan Trafino Oy:n osakkeista.

”Olemme seuranneet Trafinoa tiiviisti siitä lähtien, kun tulimme Suomeen vuonna 2012. Tiimi on tehnyt fantastista työtä ja olennaisesti vaikuttanut Suomen liikennetuotteiden ja ohjaustarvikkeiden, sekä turvallisuusstandardien kehittämisestä nykyiseen. Jaamme samat arvot ja keskitymme jatkuvaan tuotekehitykseen innovatiivisilla, turvallisilla ja kestävillä ratkaisuilla asiakkaidemme tarpeiden ratkaisemiseksi”, sanoo Ramuddenin perustaja ja konsernijohtaja Hans-Olov Blom.
 
Tämän kaupan myötä toimintaa on yhdeksässä Suomen kaupungissa ja 160 työntekijää.
 
"Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Ramuddenin ja Work Zone Safety Groupin kanssa auttaaksemme kasvumatkaamme eteenpäin. Vahva digitaalisten tuotteiden valikoima, pääsy alan suurimpaan kansainväliseen osaamisen verkostoon ja käytännön läheinen kulttuuri ovat tehneet meihin vaikutuksen, ja odotamme innolla tätä seuraavaa askelta”, sanoo Trafinon omistajat Petter ja Robi Grönlund. Veljekset ovat tyytyväisiä, että Trafinon toiminta jatkuu normaalisti, ison konsernin vahvalla tuella.
 

Tietoja Trafinosta

Trafino Oy on perustettu vuonna 1986 ja Grönlundin perhe osti sen vuonna 2002. Yhtiö keskittyy liikenteenhallintalaitteiden myyntiin, ja sillä on laaja toimittaja- ja asiakasverkosto, joka on rakentunut kahden viime vuosikymmenen aikana. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja yhtiö työllistää 44 henkilöä.
 

Tietoja Ramuddenista

Ramudden on tilapäisten liikenteenjärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija, jonka Hans-Olov Blom perusti vuonna 2005. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Gävlessä, Ruotsissa, ja sillä on 65 toimipaikkaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa ja Kanadassa, ja yli 700 työntekijää. Suomessa toiminta kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen ja tuotevuokrauksen. Myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille hoituvat ympäri maan. Ramudden Suomen palveluksessa työskentelee yli 130 osaajaa.
 

Lisätietoja

Trafino Oy
Petter Grönlund, Toimitusjohtaja, p. 040 729 7636
Robi Grönlund, Johtaja, p. 040 729 7838

Ramudden Oy
Michael Wackström, Toimitusjohtaja / CEO Region Finland & Baltics, p. 050 522 7291