Uutinen

Ramudden ostavat Jade Infra Oy:n

Jade Infra Oy jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään Ramudden Oy:n tytäryhtiönä. Jade Infra on vuonna 1991 perustettu yritys ja sen liikevaihto 2022 oli 6,6 milj.euroa. Jade Infra työllistää noin 200 henkilöä vuosittain.

Published 2023-07-04
”Olemme iloisia tästä mahdollisuudesta kasvaa Ramudden Oy:n kanssa. Tämä yrityskauppa hyödyttää asiakkaitamme ja työntekijöitämme, jotka ovat yrityksemme tärkein menestystekijä. Kaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja laajemmin ympäri Suomea”, Jade Infran toimitusjohtaja Johanna Järvinen sanoo.
 
Ramudden tarjoaa tuotteita ja palveluita teiden, rakennustyömaiden ja teollisuuden turvallisuuden varmistamiseksi. Vuonna 2022 sen liikevaihto oli 13,9 milj.euroa ja se työllistää noin  140 henkilöä vuosittain. Yritys palvelee maanlaajuisesti ja sen toimipisteet ovat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.
 
”Kaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä nopeammin liikenteenohjaajia ympäri Suomea, sekä vastaamaan yhä suurempien hankkeiden tarpeisiin. Jade Infra tuo Ramuddenille lisää voimia ja vahvistaa jalansijamme ja palvelukykyämme Suomessa”, Ramuddenin toimitusjohtaja Michael Wackström sanoo.
 

Lisätietoa:

Michael Wackström, Ramudden Oy:n toimitusjohtaja, +358 50 522 7291
Johanna Järvinen, Jade Infra Oy:n toimitusjohtaja, +358 400 442 955