Kestävänliiketoiminnan puitteet

Ramuddenin tavoitteena on olla alan kestävän kehityksen johtava ja liikkeellepaneva voima. Meille kestävä kehitys on pitkälti tapa olla ja toimia.

Sustainability report

Kestävä kehitys Ramuddenilla

Agenda 2030 – YK:n globaalit kestävän kehityksen tavoitteet.
Palvelumme ja ratkaisumme on toimitettava turvallisesti ja tehokkaasti kestävää kehitystä edistävällä tavalla ja meidän tulee harjoittaa liiketoimintaa kestävällä tavalla.
 
Kestävä kehitys rajoittuu usein ympäristökysymyksiin ja hiilidioksidipäästöihin. Itse asiassa kyse on kuitenkin huomattavasti useammasta tekijästä. Tärkein panoksemme on luoda työpaikoille ympäristöt, jotka ovat turvallisia sekä niissä työskenteleville että kaikille ohikulkijoille. Teemme tämän käyttämällä resurssejamme tehokkaasti, mikä pienentää ympäristöjalanjälkeä.
 
Käytämme uutta, digitaalista teknologiaa innovatiivisella tavalla, joka tehostaa työtä, ja aloitamme investoinnit ilmastoneutraaleihin ajoneuvoihin.
 

Naisia ​​tarvitaan lisää

Vaikka olemme alan parhaita 20 % naistyöntekijöiden määrällämme, teemme kaikkemme houkutellaksemme lisää naisia ​​miesvaltaiselle toimialallemme. Haluamme tehdä oman osamme edistääksemme tasa-arvoisempaa rakennusalaa.
 

Oikeudenmukaisuus

Toinen tärkeä osa vastuullisuustyötä on kohdata sinut asiakkaana aina suurella kunnioituksella, reagoida ja olla oikeudenmukainen kaikilla tavoilla. Meillä on selkeä korruption vastainen käytäntö, ja asetamme samat vaatimukset myös toimittajillemme.
 

Kestävän liiketoiminnan puitteet

Kestävyystyömme perimmäinen tarkoitus on edistää YK:n tavoitteiden toteutumista. Olemme tunnistaneet 17 tavoitteen joukosta useita tavoitteita, joissa Ramuddenilla on suurin mahdollisuus tehdä jotain konkreettista. Niillä on yhteys kestävän kehityksen työhön ja liiketoimintastrategiaamme.
 
Tavoite 3 - Terveys ja hyvinvointi
Tavoite 4 - Hyvä koulutus kaikille
Tavoite 9 - Kestävä teollisuus, innovaatiot ja infrastruktuuri
Tavoite 10 - Eriarvoisuuden vähentäminen
Tavoite 11 - Kestävät kaupungit ja yhteisöt
Tavoite 13 - Ilmastonmuutoksen torjunta
 

ISO-sertifiointi

Tammikuusta 2020 lähtien johtamisemme ja prosessimme laadun, ympäristön ja työympäristön alueilla on sertifioitu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 mukaisesti kaikissa Ruotsin toimipisteissä. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että seuraamme työtä koko ajan ja teemme jatkuvia parannuksia. 
 

Kysymyksiä?

Onko sinulla kysyttävää kestävän kehityksen työstämme?
Ota yhteyttä: camilla.smolsky@ramudden.fi  
 

Lisää panostusta kestävään muutokseen

Osana jotakin suurempaa meillä on sekä suurempi vastuu että uutta tarmoa viitoittaa tietä kestävälle muutokselle. Vuotta leimasivat uudet globaalit prosessit, digitalisoitumisen edistyminen sekä voimakas keskittyminen innovointiin ja kehitystyöhön.

Toimitusjohtajan tervehdys